Avbokningsregler

Om du önskar avboka eller flytta en bokning ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället. Avbokning gör du genom att skicka ett mail till  vår e post: info@green-salon.se. Så länge ditt meddelande gjorts inom tidsramen behöver du aldrig oroa dig för en debitering.

Om detta inte görs debiterar vi 100% av din behandlingskostnad.

OBS: Vi godkänner INGA avbokningar via telefon, sms eller Facebook!

Varför tar vi betalt när du ej avbokat din tid?

Vi jobbar hela tiden med en aktiv väntelista både online & på salongen, vilket betyder att de kunder som väljer att vara med på listan kommer bli kontaktade av oss och erbjudna en tid om vi skulle få en avbokning som passar dem.

Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig eller det i regel alltför kort varsel för att kontakta en annan kund gör att vi står med en “ledig tid utan kund” vilket resulterar i att en annan kund inte heller kan få den behandling de önskat. Vi har generösa avbokningsmöjligheter, man kan avboka/boka via mailet.

Vi Green salon som är säljare förbinder oss att reservera den tid som du har bokat till dig och inte sälja den till någon annan sålänge du inte avbokar tiden, vilket kan göras senast 24h innan. Så om du inte avbokat din tid inom utsatt tid kan vi inte sälja den till någon annan och förlorar då en försäljning på att du inte kommer. Därför blir du betalningsskyldig vid en ej avbokad tid. 

Du kommer för sent

Om du är tio minuter sen, ring gärna till oss 30 minuter innan din tid för att vi kan ordna med våra kunder som har tid efter dig om det går. Annars behöver vi avboka din tid och du betalar fulltpris enligt avbokningspolicy.

Tack för att du respekterar vår & er tid och vill komma till oss!

VARMT VÄLKOMMEN!